- دانشجویان متقاضی انصراف ، بایستی هزینه انصراف را مطابق با رشته و مقطع تحصیلی خود پرداخت نمایند.
- دانشجویان انصرافی می توانند حداکثر تا ۳ ماه پس از ثبت درخواست انصراف خود در دانشگاه آن را پس بگیرند و پس از پایان مهلت تعیین شده ، دانشگاه انصراف دانشجو را به والدین او اطلاع می دهد.
- دانشجویانی که بدون دریافت مرخصی ترک تحصیل نمایند و در صورت عدم مراجعه به دانشگاه در طول ترم ، حق ادامه تحصیل در دانشگاه از آن ها گرفته می شود و در واقع این رفتار آن ها انصراف از ادامه تحصیل تلقی می شود.
- دانشجویان آقا که متقاضی انصراف از تحصیل می باشند چنانچه مشمول خدمت سربازی شوند ، دانشگاه یک ماه پس از صدور حکم انصراف آن را به سازمان نظام وظیفه ارسال می کند.
- دانشجویانی که می خواهند سریع تر به روند انصراف آن ها رسیدگی شود می توانند قبل از از سپری شدن مدت ۳ ماهه ، یک اجازه نامه از ولی به همراه یک درخواست مجدد انصراف از تحصیل ارائه دهند و حکم انصراف خود را سریع تر دریافت نمایند.
- ممکن است برخی از دانشجویان بنا به دلایل استثنایی و موجه ترک تحصیل نمایند که در این صورت می توانند حداکثر تا یک ماه پیش از پایان نیمسال تحصیلی دلایل ترک تحصیل خود را با دانشگاه ارائه دهند و چنانچه دلایل موجه و منطقی باشند ، ترک تحصیل جزء مرخصی تحصیلی آن ها محسوب می گردد.
- لازم به ذکر است پس از ثبت درخواست انصراف و تایید آن توسط دانشگاه و صدور حکم ، انصراف دانشجو قطعی تلقی می گردد و به هیچ عنوان امکان بازگشت به رشته و دانشگاه محل تحصیل خود ندارد.
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص تکميل ظرفيت پذيرش دانشجو در سال 1398
انصراف ,تحصیل ,دانشگاه ,، ,پس ,دانشجویان ,ترک تحصیل ,پس از ,انصراف از ,آن ها ,از تحصیل
درباره این سایت